Porvoon myymälään Verkkokauppaan

Laadukkaat IKH työkalut ja varaosat

 

IKH-ketjun tukevana kivijalkana toimii pian 50-vuotias kotimainen maahantuontiyritys Isojoen Konehalli Oy, jolla on laaja kokemus teknisen kaupan alalta. Yritys tuo maahan yli 50 000 nimikkeen tuotevalikoimaa 30:stä eri maasta käsittäen mm. työkalut, tekniset koneet ja laitteet, traktorien ja työkoneiden varaosat- ja tarvikkeet, suojaimet, työvaatteet, kiinnikkeet, kemikaalit, akut, maatalousrenkaat ja perävaunut tarvikkeineen. Toimisto ja logistiikkakeskus sijaitsevat Kauhajoella, Etelä-Pohjanmaalla.

Myynti Suomen markkinoille tapahtuu pääosin IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjäverkoston kautta, joka kattaa koko Suomen yli 130 myymälän vahvuudella. Myymälät palvelevat laajaa asiakaskuntaa harrastajista ammattilaisiin. Kasvussa olevaa vientikauppaa tehdään pääosin Baltiaan ja Pohjoismaihin.

 

Työkalut

 

Oletko alasi ammattilainen, rakennatko tai remontoitko omaa kotia vai ruuvailetko mielelläsi pajassa tai verstaassa? Laajasta valikoimastamme löydät tarpeisiisi ja vaatimuksiisi sopivat työkalut, joilla työsi sujuu mallikkaasti. Meiltä löydät sekä yksittäiset työkalut, työkalusarjat ja monipuoliset työkaluvaunut tarvitset sitten työvälinettä rakennus-, korjaamo-, kuljetus- tai kiinteistönhoitoalalla, teollisuudessa tai kotikäytössä.

Varaosat

 

Arvostamme suomalaista maataloutta ja tarjoammekin kattavan valikoiman varaosia kaiken kokoisten ja kaiken ikäisten traktorien kunnostamiseen ja huoltamiseen. Valikoimastamme löytyy varaosia yli 2000 traktorimalliin ja olemme huomioineet myös harvinaisemmat koneet ja osat! Yleisimmissä traktorimalleissa osat on ryhmitelty aihealueittain esim. suodattimet, moottorin osat, ohjaamo- ja koriosat, voimansiirto ja vaihteisto, sähköosat ja nostolaitteen osat.

Olemme vakuuttuneita tuotteidemme laadusta ja myönnämme osalle varaosista jopa kahden vuoden (tai 1500 tunnin) takuun!, sähköosat ja nostolaitteen osat.

 

Suojaimet

 

Kun tarvitset laadukkaita työasuja tai työkenkiä, asianmukaisia suojaimia tai turvallisuuteen liittyviä tuotteita, saat tämän kaiken IKH:lta. Työasuja löytyy eri vuodenaikoihin ja kylmiinkin olosuhteisiin, myös palosuojatut työasut ja metsurin vaatteet ovat valikoimassamme. Kysy myös painatus- ja brodeerauspalveluitamme jos haluat esim. yrityksellesi edustavat työasut omalla logolla!

Peräkärryt

 

Tutustu peräkärry -valikoimaamme ja löydä sopiva peräkärry tarpeisiisi. Laajasta valikoimastamme löydät 1- ja 2-akseliset jarruttomat ja jarrulliset peräkärryt sekä kuomulliset peräkärryt. Peräkärryä valittaessa muista tarkistaa peräkärryn sallima enimmäispainoraja.