Kotkan myymälään Verkkokauppaan

Työkalut ja Tarvikkeet

Työkaluosastoltamme löydät varmasti itsellesi sopivia työvälineitä. Etsitpä sitten pientä ruuvimeisseliä kellonpariston vaihtamiseen tai generaattoria työmaalle, voit olla varma, että meiltä se löytyy. Myymälässä sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjämme, jotka auttavat valitsemaan juuri sinun käyttötarkoitukseesi sopivat työkalut.

 

Työasut, suojaimet, turva­tuotteet

Valikoimastamme löydät laadukkaita työasuja, työkenkiä, asianmukaisia suojaimia ja turvallisuuteen liittyviä tuotteita. Työasuja löytyy eri vuodenaikoihin. Kysy myös painatus- ja brodeerauspalveluitamme, jos haluat esim. yrityksellesi edustavat työasut omalla logolla.

 

Traktoreiden ja työkoneiden varaosat

Traktori tai työkone on monelle se tärkein työväline. Valikoimastamme löydät laadukkaita varaosia ja tarvikkeita kuten esim. suodattimet, moottorin osat, ohjaamo- ja koriosat, voimansiirto ja vaihteisto, sähköosat ja nostolaitteen osat. Nyt myös saatavilla hydrauliikkaletkupalvelut IKH:lta ammattilaisen vaatimalla tarkkuudella!

 

Auto­tarvikkeet

Autotarvikeosastolta löydät laajan valikoiman autonhoitotuotteita, auton sähkötarvikkeita ja myös korjaamon tarvikkeita.

Vene­tarvikkeet

Veneosastoltamme löydät perusveneilijän tarvikkeet kuten pohjavärit, airot, melat, liivit, sammuttimet, hätäraketit sekä muut veneen tuotteet. Meiltä löydät myös venetrailereita ja niiden tarvikkeet.

 

Maalit ja tarvikkeet

Mikrokulman maaliosaston valikoimaan kuuluu sisämaaleja, lakkoja, ulkomaaleja, öljyjä sekä maalaustarvikkeita. Osastollamme on myös sävytyskone, joten tarvittaessa sävytämme maalit aina haluamaasi sävyyn.

 

Valaisin­osasto

Monipuolisessa valikoimassa on kattolamppuja, pöytälamppuja, lattialamppuja, seinälamppuja, sekä tietysti myös varapolttimoita ja loisteputkia. Osastolta löydät sopivat valaisimet niin sisään kuin uloskin. Asiantuntevat myyjät ovat auttamassa sinua juuri oikean tuotteen löytämiseksi.

 

Lelut ja lasten­tarvikkeet

Leluosastolamme on satoja leluja kuten vauvaleluja, ajoneuvoja, ulkopelejä, rakennussarjoja, nukkeja, pehmoleluja ja palapelejä. Löydät sieltä niin hauskat kuin opettavat lelut kaikenikäisille lapsille.

Lastentarvikevalikoimassamme on laajan valikoiman rattaita, turvatuotteita, hoitotuotteita, turvaistuimet, sekä vaunuja. Ystävälliset myyjät auttavat valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen.

 

taloustarvikeosasto

Talous- ja siivous­tarvikkeet

Talousosastolla on laaja valikoima erilaisia kattaus- ja taloustarvikkeita. Löydät monia tuttuja merkkejä kuten Fiskars, Iittala, Maku, Sinituote sekä Aino. Valikoima vaihtuu sesongin mukaan.

Siivous osastolta löydät laajan valikoiman siivousvälineitä sekä koti- että ammattikäyttöön.

 

Kodin­koneet

Kodinkonevalikoimastamme löytyy kaikkea mahdollista munakeittimistä pakastimiin. Osastolla on myös laaja tarvikevalikoima sisältäen mm. pölypussit, ilmansuodattimet, parranajon tarvikkeet sekä paljon muuta.

Valikoimastamme löytyy myös ilmalämpöpumppuja ja -puhaltimia tunnetuilta brändeiltä kuten Mitsubishi, Mobair sekä Gree. Osastolta löytyy myös laaja valikoima suodattimia ja filttereitä ilmalämpöpumppuihin.

Viihde-elektroniikka

Valvontakamerat, tietokonetarvikkeet, autohifi, projektorit, matkapuhelintarvikkeet, navigointilaitteet maantielle sekä plotterit ja kaikuluotaimet. Valikoimassa on myös erittäin laaja valikoima kaapeleita ja adaptereita sekä lisäksi yrityskäytöstä poistuneita tietokoneita, puhelimia ja tabletteja.

Osastolla sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjät, jotka auttavat tarvittaessa tuotevalinnoissa.

 

 

Hifi-osasto

Olet sitten ammattilainen tai musiikin suuri ystävä niin tältä osastolta löydät kaiken mitä tarvitset luodaksesi vaikkapa kotiteatterin, kotistudion tai täydellisen monihuonejärjestelmän. Olemme rakentaneet kaksi erillistä kuunteluhuonetta, missä voidaan kuunnella joko stereopareja, uppokaiuttimia tai kotiteatterisarjaa. Stereo- sekä AV-päätteet, DAC:it, CD-soittimet, kaiuttimet, streamerit, vinyylisoittimet sekä LP-levyt, meiltä löytyy ne kaikki.

Valikoimasta löytyy laaja valikoima Konton ja Vicousticin akustointilevyjä kotikäyttöön sekä studioon.

Bändi-kaapelit (XLR-, Speakon-, plugikaapelit)

Meidän valikoimastamme löydät klassiset tuotemerkit kuten Bowers & Wilkins, Gradient, Genelec, Wharfedale, KEF, Argon, Sonos, Marantz, Denon, Heos, Rotel, NAD, Cambridge Audio, Pro-ject sekä Bluesound.

Asiantuntevat myyjät ovat auttamassa sinua parhaan hifi-tuotteen valinnassa.

 

Erä­varusteet ja -tarvikkeet

Meiltä saat kaikki kalastukseen liittyvät tuotteet kuten sähköperämoottorit, vavat, kelat, katiskat, vieheet sekä paljon muuta. Valikoimaan kuuluu myös ilma- ja airsoft-aseet, asekaapit sekä muut erä- ja vaellustuotteet. Valikoima vaihtelevat sesongin mukaan, joten uusia tuotteita tulee lisää samalla, kun vanhoja poistuu valikoimastamme.

erävarusteet ja tarvikkeet

 

Vapaa-ajan osasto

Pihan varusteet löytyvät Vapaa-ajan osastoltamme. Tarjolla on laaja valikoima pihakalusteita, grillejä, ruohonleikureita, katoksia, kukkia, pihan leikkivälineitä.

 

Sisustusosasto

Sisustuksen uusimmat tuulet puhaltavat Mikrokulmassa, sillä uudistamme ja kehitämme sisutusosastoa jatkuvasti muotoilun ja sisustuksen trendien mukaisesti. Valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia kodin tekstiililajeja kuten mattoja, verhoja, koristetyynyjä.

sisustus

 

Lemmikki­tarvikkeet

Laajaan valikoimaamme kuuluu myös lemmikkituotteet kuten ruoat, lelut, herkut, hiekat, puruluut, pedit, pannat ja valjaat sekä paljon muuta.

Elin­tarvikkeet

Tavaran ohessa myymme myös elintarvikkeita kuten karkkeja, suklaata, kuivaelintarvikkeita sekä venäläisen keittiön tuotteita. Valikoimissa on myös sokerittomat, vähäkaloriset ja gluteenittomat tuotteet.

 

 

Soita