Kotkan myymälään

Työkalut ja tarvikkeet

 

Mikrokulman työkaluosastolla on jokaiselle jotain. Ammattimiehille laatuvälineitä, harrastajille juuri oikeat erikoistyökalut sekä kotinikkareille hintavertailun kirkkaasti voittavat työkoneet.

Etsitpä sitten pientä ruuvimeisseliä kellonpariston vaihtamiseen tai generaattoria työmaalle, voit olla varma, että meiltä se löytyy.

 

hifiosasto

Viihde-elektroniikka ja kodinkoneet

 

Laaja osasto on täynnä arkea helpottavia koneita. Myös korkealaatuiset koti-hifi -tuotteet kuuluvat valikoimaamme. Osastolta löydät myös autohifi -tuotteet sekä tietokonetarvikkeet.

Osastolla sinua palvelee ammattitaitoiset myyjät, jotka auttavat tarvittaessa tuotevalinnoissa.

 

Varaosat (IKH)

 

Traktorin varaosia- ja tarvikkeita, akut, öljyt ja kulutusosat sekä työvalot. Meiltä löydät varaosat yli 2000 traktorimalliin.

varaosat_ikh

 

sisustusosasto

Sisustus ja valaisimet

 

Uudelta valaisinosastolta löydät joka kotiin jotain. Uudistamme ja kehitämme valikoimaa jatkuvasti muotoilun ja sisustuksen trendien mukaisesti. Valikoimassamme on kaikkea sisustusvalaistuksesta ulkovalaistukseen. Tietysti myös varapolttimot ja loisteputket löytyvät valikoimasta. Jouluna meiltä saa kaikenlaisia valoja oikean tunnelman luomiseen.

Sisustusosastolla näet uusimmat sisustustrendit sekä löydät mm. Gripsholmin kotoisat tekstiilit ja kauniit kynttilät.

Autotarvikkeet

 

Autotarvikeosastolla löydät halleihin tunkit, ajorampit ja nostimet sekä alustamassat ja auton siivoustuotteet.

autotarvikkeet

 

taloustarvikeosasto

Taloustarvikkeet

 

Talousosaston laajasta valikoimista on mistä valita. Löydät leivontatarvikkeita niin kotikokeille kuin ammattilaisille. Lasit, lautaset, kertakäyttötuotteet, paistinpannut sekä ruuanlaittovälineet ovat vain osa valikoimaamme.

 

Erävarusteet ja -tarvikkeet

 

Eräosastolla löydät kaikki kalastukseen liittyvät tuotteet. Valikoimaan kuuluu myös ilma-aseet, asekaapit ja muut erä- ja vaellustuotteet. Tuotteet vaihtuvat jatkuvasti – uusia tuotteita tulee lisää samalla, kun vanhoja poistuu valikoimastamme.

 

erävarusteet ja tarvikkeet

 

 

Venetarvikkeet

 

Venetarvike valikoimaan kuuluu perusveneilijän tarvikkeet kuten pohjavärit, airot, melat, liivit, sammuttimet, hätäraketit sekä muut veneen katsastamiseen tarvittavat tuotteet.

 

Lelut ja lastentarvikkeet

 

Lelu- ja lastentarvikeosastolta löydät kaikki tärkeimmät brändit: Lego, Duplo, Brio, Disney, Barbie jne. Hyllyt ovat täynnä leikkiin innostavia rakennussarjoja, figuureita, pienoismalleja, nukkeja ja barbilinnoja.

Lastentarvikeosaston vauvatarvikkeet saavat mielen herkistymään. Löydät meiltä pienen lapsen hoitamiseen ja huolehtimiseen parhaimmat tuotteet; vaunut, rattaat, turvaistuimet… kaikki ne apuvälineet ja tarvikkeet, joilla voit turvata pienen läheisesi uutta elämää.

lelut ja lastentarvikkeet

 

 

Elintarvikkeet

 

Runsas valikoima karkkeja ja suklaata 150m² osastolla. Lisäksi löydät kuivaelintarvikkeet sekä venäläisen keittiön tuotteet. Valikoimissa on myös sokerittomat, vähäkaloriset ja gluteenittomat tuotteet sekä sipsit ja limsat. Bonuksena tietenkin aina edulliset hinnat!

 

Soita